INFORMATIE

LOCATIE EN OPENINGSTIJDEN

De 80's 90's & 00's Radio Party

Zaterdag 15 januari 2022

Minimumleeftijd 18 jaar


KLUISJES

Er zijn kluisjes aanwezig om je spullen op te bergen. In de kluisjes kun je meerdere jassen kwijt.


CONSUMPTIEMUNTEN

We werken tijdens de 80's 90's & 00’s Radio Party uitsluitend met munten. Deze zijn te gebruiken voor consumptie van eten en drinken. Alleen tijdens de Radio Party in de Koepelhal kunnen ze worden aangeschaft bij de kassa's. Munten zijn alleen geldig op de 80's 90's & 00's Radio Party in de Koepelhal in Tilburg. De mogelijkheid is er om zowel contant als met PIN te betalen. Houd er rekening mee dat we de bars en foodarea stipt om 01.00 uur moeten sluiten. 


SPULLEN MEENEMEN

Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Wanneer je medicatie gebruikt zorg dan voor een bewijs van medische urgentie. Geef vervolgens bij de beveiligers bij de ingang aan dat je medicatie bij je hebt. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee naar binnen.


SIGARETTEN

Wij hebben helaas geen verkoopmogelijkheid voor sigaretten. Houd hier rekening mee als je wilt roken. Daarnaast is roken alleen toegestaan in de aangewezen rookruimtes.


HUISREGELS

We houden het graag netjes en beschaafd tijdens de 80’s 90’s & 00’s Radio Party en daarom nemen we een aantal regels in acht. We willen je dus vragen rekening te houden met zaken die zorgen voor een plezierig verloop van het feest. De huisregels de 80’s 90’s & 00’s Radio Party vind je hier op de site. 


ENTREE

De entree de 80’s 90’s & 00’s Radio Party bevindt zich aan de Burgemeester Brokxlaan.


LEGITIMATIE

De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.


MINDERVALIDE BEZOEKERS

De 80’s 90’s & 00’s Radio Party houdt rekening met de mindervalide bezoekers. Er is een aangepaste toiletvoorziening.

Bekijk hier onze Algemene voorwaarden 

TOP